Προμηθευτές

Cherry Gasket

CHERRY LOGO

Από την ίδρυσή της, η Cherry Gasket, έχει διαμορφώσει στενούς δεσμούς με τον κόσμο εκτός Ιαπωνίας προσφέροντας προϊόντα και τεχνολογία επιδιορθώσεων σε κύριες νοτιοανατολικές ασιατικές αγορές. Με βάση αυτή τη μακρά ιστορία των υπερπόντιων δραστηριοτήτων και ένα αξιόλογο ρεκόρ επιδόσεων, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη στην ικανότητά της να επικοινωνεί σε ένα πολυπολιτισμικό επίπεδο. Σήμερα, προωθεί την επιχειρηματική παγκοσμιοποίηση αναπτύσσοντας και επεκτείνοντας την παραγωγή δίνοντας δέουσα προσοχή στις παγκόσμιες οικονομικές τάσεις.  Η Cherry Gasket διεισδύει στις αγορές της Ασίας, της Μέσης Ανατολής, και της Βόρειας και Νότιας Αμερικής.

Ανήκει στην Ishikawa Gasket co., ltd, την κινητήρια δύναμη πίσω από την εξέλιξη του χώρου της φλάντζας,  που ιδρύθηκε το 1932 και συνεχίζει σταθερά την προέλασή της ως παγκόσμιος κατασκευαστής φλαντζών.

Προϊόντα: φλάντζες, τσιμούχες, τσιμουχάκια

 

NOK

logo NOK,

Η NOK, ξεκίνησε στην Ιαπωνία ως η πρώτη κατασκευαστική εταιρεία τσιμουχών στεγανοποίησης. Αναπτύχθηκε απευθυνόμενη σε διαφορετικά τμήματα της βιομηχανίας. Με την πάροδο των χρόνων, πολλές εταιρείες ανά τον κόσμο έχουν βασιστεί στην τεχνογνωσία που έχει καταφέρει η NOK. Με γνώμονα τις διαφορετικές ανάγκες του κάθε καταναλωτή, η NOK είναι αφοσιωμένη στην περαιτέρω βελτίωση των τεχνολογιών της και στην ανάπτυξη προϊόντων επόμενης γενιάς.

Προϊόντα: τσιμουχάκια

 

Victor Reinz

518b7ea06718bvictor-reinz-logo

Η Victor Reinz, είναι μία Γερμανική εταιρεία που προσφέρει καινοτόμες τεχνολογίες με τις υψηλότερες προδιαγραφές. Όλα τα ανταλλακτικά του συνολικού φάσματος των προϊόντων πληρούν τα υψηλά πρότυπα του κατασκευαστή πρωτότυπου εξοπλισμού (OEM). Σχεδόν όλοι οι γνωστοί κατασκευαστές αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο εξοπλίζουν τα μοντέλα τους στους τομείς του κινητήρα και της εξάτμισης με τα επαγγελματικά προϊόντα της Dana, όπου ανήκει η Victor Reinz.

Η DANA, η οποία ιδρύθηκε το 1904, είναι παγκόσμιος κυρίαρχος στην παροχή υψηλών τεχνολογιών που βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα των οχημάτων.

Προϊόντα: φλάντζες, τσιμούχες, τσιμουχάκια, σετ τουρμπίνας, σετ βίδες, σιλικόνες, ροδέλες χαλκού, υλικά φλαντζών

 

dph_logo

Ιδρύθηκε το 1986 και από τότε επικεντρώνεται αποκλειστικά στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων που ανταποκρίνονται στον εκάστοτε καταναλωτή. Για την dph, η ποιότητα, η αξιοπιστία, και η ευελιξία είναι τρεις αλληλένδετοι όροι. Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων τους αυξάνεται διαρκώς με βάση τις ανάγκες του καταναλωτή.

Προϊόντα: τσιμούχες, τσιμουχάκια

 

Mega

Προϊόντα: φλάντζες

 

Capricorn

Προϊόντα: τάπες κορμού